Hooikoortsklachten?

Vind natuurlijke verlichting en herwonnen vrijheid bij Acupunctuur Zoutman.

Jouw therapeut voor pijn en andere aandoeningen

Hooikoortsverlichting met een holistische aanpak

Ik ben Richard Zoutman, een toegewijde klassiek acupuncturist die een breed scala aan klachten behandelt volgens de principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde.

De aantrekkingskracht van Zelfgenezing en Natuurgeneeswijzen heeft me altijd geïntrigeerd. Het menselijk lichaam streeft van nature voortdurend naar evenwicht, ook wel bekend als homeostase. Er zijn echter momenten waarop dit evenwicht verstoord raakt en er een onbalans ontstaat.

Gedurende mijn studie en jarenlange praktijkervaring heb ik mijn focus steeds meer verlegd naar The Balance Method van dr. Tan. Met behulp van acupunctuur en mijn unieke aanpak worden opmerkelijke resultaten bereikt, waarbij de behandelingen doeltreffend zijn en het herstel langdurig.

“Wat dit vak zo prachtig maakt, is de holistische benadering van diagnostiek. Het lichaam en de geest vormen een ondeelbare eenheid, waarbij het evenwicht tussen Yin en Yang de essentiële basis vormt.”

Robert Bijloos
Robert Bijloos
2024-02-01
Ik zocht verlichting van pijn veroorzaakt door gordelroos en ging opzoek naar een betrouwbaar acupunctuur adres. Die vond ik bij Acupunctuur Zoutman in Woerden. Na 4 behandelingen was de pijn verdwenen. Robert
Albert Ruijtenbeek
Albert Ruijtenbeek
2023-10-23
Na enige maanden van tinteling in de tenen van mijn linkervoet en steeds feller wordende pijnsteken -die vooral 's nachts onhoudbaar werden- en na bezoeken aan de huisarts en een verwijzing naar een neuroloog, vond ik op Google het adres van Richard Zoutman. Aanvankelijk stond ik nogal sceptisch t.o.v. acupunctuur, maar in korte tijd heeft Richard mij van die pijn afgeholpen. Al na de eerste behandeling verdween de ergste pijn en na 5 behandelingen was ik pijnvrij. Ik dank Richard ook voor de prettige gesprekken die we hadden tijdens de behandeling.
Melissa Schrauwen
Melissa Schrauwen
2023-05-04
Acupunctuur moet je ervaren, het is echt heel bijzonder en fijn! Oprecht een aanrader dus, rustige ruimte, hele fijne handelaar. Alles wordt in rust gedaan en naar jouw gevoel / dat wat nodig is.
Rayan Yekhlef
Rayan Yekhlef
2023-03-24
Zeer tevreden over Richard. Niet alleen zeer positief over zijn acupunctuur behandeling maar bied ook vooral een luisterend oor aan. Aanpak van de stressklachten heeft behoorlijk zijn vruchten afgeworpen. Ik raad Richard zeker aan! Dank hiervoor..!
Jessica-Jane Stam
Jessica-Jane Stam
2022-09-26
Na maanden zonder succes bij de fysiotherapeut voor mijn achillespees, na 4 behandelingen bij Richard volledig van de pijn af en zelfs 35+ km Pieterpad gelopen zonder pijn! Absoluut een aanrader!
F.J.P. Noij
F.J.P. Noij
2022-08-06
Enorme nekpijn. Via via bij dhr. Zoutman terecht gekomen. Toont zich een vakbekwaam persoon. Niet alleen dat, hij is ook zeer aimabel.
Jeroen Star
Jeroen Star
2021-07-01
Voor iedereen die een professionele en effectieve acupunctuur behandeling zoekt.
jaap verkuil
jaap verkuil
2021-06-26
Ik ging met knieklachten naar Richard toe omdat fysio niet het gewenste resultaat had. Na een paar behandelingen merkte ik al verbetering en na 6 behandelingen was de pijn zo goed als weg, samen met tips over voeding en levensstijl ga ik vol vertrouwen de zomer tegemoet.

Effectieve Hooikoortsbehandeling bij Acupunctuur Zoutman

Heeft hooikoorts uw seizoensvreugde in de war gestuurd? Bent u moe van de constante niezen, jeukende ogen en verstopte neus die deze allergische reactie met zich meebrengt? Bij Acupunctuur Zoutman begrijpen we hoe hooikoorts uw dagelijkse leven kan beïnvloeden. Onze gespecialiseerde aanpak in acupunctuur biedt verlichting en hoop voor degenen die op zoek zijn naar een natuurlijke en holistische benadering om hooikoortssymptomen te verminderen.

Hoe Acupunctuur Hooikoortssymptomen Verlicht

Onze ervaren acupuncturist, Richard Zoutman, heeft zich toegewijd om hooikoortspatiënten te helpen de hinderlijke symptomen van deze allergische reactie te verminderen. Door gebruik te maken van de principes van de Chinese geneeskunde en onze diepgaande kennis van acupunctuur, streven we ernaar om de bron van uw hooikoortssymptomen aan te pakken.

De Voordelen van Acupunctuur voor Hooikoorts:

  1. Verlichting van Symptomen: Acupunctuur kan helpen bij het verminderen van niezen, jeukende ogen, loopneus en andere ongemakken die hooikoorts met zich meebrengt.
  2. Versterking van Immuniteit: Onze behandelingen richten zich op het versterken van uw immuunsysteem en het verminderen van de overgevoeligheidsreactie op allergenen.
  3. Natuurlijke Benadering: In plaats van afhankelijk te zijn van medicatie, biedt acupunctuur een natuurlijke benadering om uw lichaam in balans te brengen en hooikoortssymptomen te verminderen.
  4. Individuele Zorg: Elk acupunctuurbehandelingsschema wordt op maat gemaakt voor uw specifieke symptomen en behoeften, voor de best mogelijke resultaten.

Uw Weg naar Verlichting

Als hooikoortssymptomen uw welzijn verstoren, staan wij klaar om u te begeleiden op uw weg naar verlichting. Neem vandaag nog contact op met Richard Zoutman bij Acupunctuur Zoutman om een afspraak te maken. Ontdek hoe acupunctuur uw hooikoortssymptomen kan verminderen en u in staat kan stellen om van het leven zonder beperkingen te genieten.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of vraagt u zich af of acupunctuur de juiste therapie is voor uw hooikoortsklachten? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. U kunt mij bereiken op 06-55528437 of een bericht sturen via het contactformulier hieronder.

Afspraak maken

Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak maken? Scroll dan iets naar beneden en doe een online boeking op een dag en tijdstip dat het u uitkomt.

Behandelfrequentie

Elke klacht is uniek dus ik bespreek het behandelplan graag tijdens het eerste consult. De behandelfrequentie bij hooikoorts is bij voorkeur 1 keer per 2 weken en na enige vordering kan dit met langere tussenpozen. De intake inclusief behandeling duurt zo’n 90 minuten en de vervolgbehandelingen duren ca. 60 minuten.

Vergoeding Zorgverzekeraar

In de meeste gevallen kan de nota gedeeltelijk worden gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar, indien u een aanvullende verzekering heeft.

Huisarts

Er is geen doorverwijzing nodig van uw huisarts. Al is het raadzaam om dit te bespreken wanneer u kiest voor een behandeltraject met acupunctuur. Dit wordt doorgaans positief bevestigd.

Boek direct online uw afspraak

Neem contact op

Praktijk Acupunctuur Zoutman

Contactpersoon: Richard Zoutman
Adres: Rijnstraat 52, Woerden
Mobiel: 06 – 555 284 37
email: richard@acupunctuur-zoutman.nl

KVK nummer: 30190947
AGB-zorgverlenerscode: 90-104148
AGB-praktijkcode: 900-63476
ZHONG (NVTCG): 2017057